Liikelahjat

Liikelahjat ovat tärkeä osa yritysten markkinointia. Yrityksen logolla ja sloganilla varustettu konkreettinen esine juurtuu osaksi käyttäjän arkea paljon tehokkaammin kuin ohimennen nähty tai kuultu mainos. Yritys voi teetättää esimerkiksi logollaan varustettuja kestokasseja tai useamman esineen valikoiman erilaisia toimistotarvikkeita. Liikelahjoja jaetaan yhteistyökumppaneille ja tuttaville, samoin ne lähtevät mukaan messuille ja tapahtumiin. Liikelahjoja voi kuitenkin antaa myös yrityksen omille työntekijöille joululahjoiksi tai muuna kiitoksena. Työntekijöitä kannattaa ilahduttaa nimenomaan heitä varten räätälöidyllä lahjalla.

Liikelahjan teemana musiikki

Monet työntekijät käyttävät esimerkiksi työnantajansa logokyniä tai työasuja päivittäin, mikä tekee niistä heille arkisia. Lahjaksi tarkoitetuksi esineeksi kannattaakin antaa jotain erityisempää ja jotain, jota työntekijät voivat käyttää paitsi työpaikalla myös kotona ja lomalla. Yksi erinomainen lahjan teema voi olla musiikki ja sen kuunteluun liittyvä laitteisto. Esimerkiksi firman logolla varustettujen kuulokkeiden tai kauittimen avulla itse kukin pääsee nauttimaan haluamastaan musiikkigenrestä. Musiikkiaiheisten tuotteiden valikoima on netissä kattava, ja voit mennä katsomaan näitä jos ne sopivat.

Kaiuttimista on moneksi

Vaikka kaiuttimen tärkein ominaisuus on tietenkin laadukas äänentoisto ja ennen kaikkea musiikin kuunteleminen, on niihin tarjolla myös monenlaisia lisäominaisuuksia. Usko tai älä, valittavissa on esimerkiksi kaiutin, jota voi käyttää myös kukkaruukkuna! Voit valita liikelahjaksi myös kaiuttimen, joka toimii latausasemana kännykälle tai älypuhelimen kameran kaukolaukaisimena. Tällainen kaiutin on mukava ottaa mukaan esimerkiksi autoon työmatkan viihdykkeeksi. Taatusti pidetty lahja on tihkusadettakin kestävä, ulkokäyttöön soveltuva kaiutin tai kelluva, vedenpitävä kaiutin. Ne ilahduttavat työntekijää myös kesälomalla mökkilaiturilla.